Karolina Vendégház

Szentes dél-alföld régiójában helyezkedik el, a Kurca és a Tisza vizein kívül tengernyi termelvíz fakad a városban, mindezek természeti szépsége, gazdag növényzete és állatvilága is nagyban hozzájárul Szentes egyedülálló természeti adottságához. Szentes a nemzet sportvárosa címmel is büszkélkedhet. A kultúra terén is igen aktív, nyaranta szinte minden napra jut egy-egy kulturális rendezvény.
Egyik látványosságunk a Kurca-folyó által övezet Széchényi liget mely a város szívében fekszik „az élmények szigete”, ahol élménymedencék, csúszdák, játszóterek és teniszpályák mellett nyugalmas zöldövezet várja az idelátogatókat.

Karolina Vendégháznak a 35 m2-es Vintage apartmana olyan, mint egy ékszeresdoboz – bár apró, mégis telis tele van finom szépségekkel. Ahogy belépünk, először a konyhát látjuk meg, ami egyszerű mégis teljes mértékben alkalmas főzésre. A nappaliba lépve egy négyszemélyes étkezőasztal, egy karosszék szolgálják a nappali kényelmet, letisztult vonalaival jól megfér a helyiség más funkcióival. A franciaágy mellett kényelmesen elfér egy babaágy is.
A 35 m2-es Country apartman egyszerre romantikus fészek, ideális egy babával érkező párnak is. Tágas hálószobából lépünk a fürdőszobába.
Az apartmanok kertjét futórózsa, lilaakác, gyöngyvirág és temérdek más virágzó növény díszíti. A fedett teraszra nagy napsütésben vagy esőben húzódhatunk be.

A helyszín megosztása
A helyszín részletei
Fotók
Helyszín a térképen
A helyszín részletei
Hirdetés