Vásárlás

Ha szeretnéd lecsökkenteni a vásárlással töltött időt, ajánljuk a szentesi ParkCentert. Legyen az élelmiszer, dekortárgy vagy ruhanemű, esetleg autóalkatrész itt mindent egy helyen megtalálsz. Aldi, Pepco, Deichmann, Kik, Takko, Jysk, Bárdi Autó
Az utazásodról hazatérve szuvenírrel lepnéd meg szeretteidet? A kavalkád széles termékpalettájának köszönhetően lesz miből válogatnod. Legyen az dekortárgy, személyes ajándék, vagy egy vicces felirattal ellátott köpeny azt itt megtalálod.
Az édesszájúaknak ajánljuk az Éden Édességet.  Különleges finomságok széles választékban a város fő utcáján. De többek között vásárolhat itt minőségi italokat, ajándékcsomagokat, desszerteket is.
LABOR-minden, ami bor. Borok, borkellékek, boros kiegészítők, minőségi italok, különleges kávék és teák gazdagítják a kínálatukat.
Szentes legnagyobb közösségi tere, ahol tudunk találkozni, és elbeszélgetni egymással. A termékek frissek, minőségiek, helyi őstermelőktől vásárolhatunk, és megtalálhatóak a kézműves készítmények is. Ha hagyományos ízekre vágyunk, mindenképp érdemes a szentesi piacra ellátogatni. Méltán büszkék lehetünk az itt termelt zöldségekre...
Hirdetés