Vásárlás

Szentes legnagyobb közösségi tere, ahol tudunk találkozni, és elbeszélgetni egymással. A termékek frissek, minőségiek, helyi őstermelőktől vásárolhatunk, és megtalálhatóak a kézműves készítmények is. Ha hagyományos ízekre vágyunk, mindenképp érdemes a szentesi piacra ellátogatni. Méltán büszkék lehetünk az itt termelt zöldségekre...
LABOR-minden, ami bor. Borok, borkellékek, boros kiegészítők, minőségi italok, különleges kávék és teák gazdagítják a kínálatukat.
Az édesszájúaknak ajánljuk az Éden Édességet.  Különleges finomságok széles választékban a város fő utcáján. De többek között vásárolhat itt minőségi italokat, ajándékcsomagokat, desszerteket is.
Az utazásodról hazatérve szuvenírrel lepnéd meg szeretteidet? A kavalkád széles termékpalettájának köszönhetően lesz miből válogatnod. Legyen az dekortárgy, személyes ajándék, vagy egy vicces felirattal ellátott köpeny azt itt megtalálod.
Ha szeretnéd lecsökkenteni a vásárlással töltött időt, ajánljuk a szentesi ParkCentert. Legyen az élelmiszer, dekortárgy vagy ruhanemű, esetleg autóalkatrész itt mindent egy helyen megtalálsz. Aldi, Pepco, Deichmann, Kik, Takko, Jysk, Bárdi Autó
Hirdetés