Szentesi Üdülőközpont

Gyönyörű környezetben, Szentes aktív turisztikai életének jellemző helyszínén, a Széchenyi -liget ölelésében várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit a Szentesi Sport- és Üdülőközpont – Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda.

STRANDFÜRDŐ

A nyár, a napsütés és a strandolás kedvelőit nyáron egy 50m-es, 25m-es és egy 33m-es kültéri medence várja. A medence partján napozóterasz található, ahol napágyakon pihenhetnek vendégeink.

KÜLTÉRI TERMÉL MEDENCÉK

A három kültéri termálvizes medencébe 1700 méter mélyről érkezik a gyógyhatású víz, mely 35°C, 38°C, és 42°C fokra hűtve érkezik a medencékbe. A termálvíz a benne oldott ásványi anyagok és ionok segítségével enyhíti a fájdalmakat, ellazít, csökkenti a stresszt és felüdíti a szervezetet.

ÓRIÁS VÍZICSÚSZDA és GYEREKMEDENCÉK

Három különböző színű és nehézségű vízicsúszdán csúszhatnak le a legkisebbek és a legnagyobbak egyaránt. A kicsiket kül- és beltéri pancsoló várja, játék elemekkel és csúszdával.

ÉLMÉNY- ÉS WELLNESS RÉSZLEG

Az élményrészlegben sodrófolyosó, buzgár, dögönyöző, talppezsgő, ülő- és fekvőpezsgő rész, és alagút található, valamint gyermekmedence. Az élményrészleg mellett wellness részleg is kapott helyet, ahol egy fedett és egy wellness elemekkel – nyakdögönyözővel, ülő- és fekvőpaddal felszerelt, szabadba kivezető termálvizes medencében fürdőzhetnek.

SZAUNAPARK

A szaunapark a 892 m2 alapterületű wellness részlegben helyezkedik el. A középen elhelyezkedő Kneipp-medencét finn szauna, gőzkabin, sószoba, infraszauna veszi körül.

SZÁLLÁSHELYEK  és KEMPING

Közvetlenül a Kurca-folyó partján fekvő 3*-os 2 és 4 ágyas panzióházakban vagy üdülőházakban pihenhetnek vendégeink.

A Kurca-folyó partján kialakított kemping várja lakóautóval vagy sátorral érkezőket. Horgászati lehetőség és kenu bérlés is biztosított.

A helyszín megosztása
A helyszín részletei
Fotók
Helyszín a térképen
A helyszín részletei
Hirdetés